سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 8
کل بازدید : 23885
کل یادداشتها ها : 667
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

وب سایت ساخت بازار مرجع مصالح و خدمات ساختمانی مانند مشاوره مصالح مقالات بنائی عایق های حرارتی مجموعه بازی انی فریم در برقی بالابر ساخت آبگرمکن برقی کف شو تخفیف گچ بری حفاظ بوته ای خانه پیش ساخته  پانل اعلام حریق آدرس پذیر تامین کنندگان تاسیسات کابینت آشپزخانه سیم lwhgp مبلمان فضای سبز مصالح ساختمانی ساندویچ پنل مسالح مشعل روغن قالب بتن پارکت چوبی روشنایی و نورپردازی مشخصات مصالح ساخت و ساز تئودولیت دیجیتال آجر و سفال فضای باز استخر و جکوزی توری مرغی ضدیخ بتن  ست کابینت روشوئی نیم پایه دستشوئی  است.

واژه Stochastic(استوچاستیک) از نگاه لغوی به معنی اله بختکی,اتفاقی, شانسی, تصادفی و تخصیص بدون الگوی مشخص می باشد. این واژه بیشتر در مدل سازی ها و مبانی تئوریکی مقالات مهندسی عمران به کار می رود. برای مثال نوع خرابی ها در روسازی ممکن است به طور استوچاستیک باشد و الگوی رخ دادن خرابی ها از الگوریتم خاصی پیروی نکند. بعضی از پروژه های استراتژیک عمرانی کشور که می بایست از برنامه‌ریزی دقیق و سیستماتیکی پیروی کنند و الگویی برای سایر پروژه ها شوند شوربختانه دچار مدیریت استوچاستیک شده‌اند و روند مدیریتی پروژها به عبارت روشن تر به صورت اله بختکی و بدون برنامه ریزی پیش رفته است. 2 نمونه بارز را می‌توان آزادراه تهران -شمال و پروژه مسکن مهر نام برد که در این مقاله راجع به آزادراه تهران- شمال مختصری توضیح خواهیم داد. 1- کلیات پروژه مطالعات اولیه طرح به سال 1353 باز می گردد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی مجموعه سیاست‌ها و راهبردهای طرح در سال 1373 به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی رسیده است. این آزادراه به صورت 2 خط رفت و 2 خط برگشت است که حداقل تعریف یک آزادراه طبق HCM و آیین نامه طرح هندسی راه های ایران و آمریکاست. طول کل پروژه 121 کیلومتر و حداکثر شیب طولی 6 درصد است. مجموع طول تونل ها 98 کیلومتر و طول کل پل ها نیز 13  کیلومتر است و حجم کل عملیات خاکی آن 42 میلیون مترمکعب پیش بینی شده است. 2- روند اجرایی پروژه این پروژه از ابتدای شروع مدیریت یکپارچه ای نداشته است و معمولا بین پیمانکاران و مشاوران مختلف دست به دست شده است. چه پیمانکاران خارجی و چه پیمانکاران ایرانی در این پروژه شکست خورده‌اند. در نهایت این پروژه به بنیاد مستضعفان واگذار شده است و سعیدی کیا رئیس آن گفته است که تا پایان 1396 پروژه بعد از 43 سال از شروع مطالعات آن تکمیل می شود. برآورد اولیه پروژه 250 میلیارد تومان اما تا به امروز چند ده برابر  برای آن هزینه شده است. 3- آسیب شناسی مشکلات علت قطعی و اصلی طولانی شدن این پروژه عدم مطالعه دقیق و علمی آن بوده است. این مشکل به خصوص در محل تونل‌ها خود را بیشتر نمایان کرده است. به نحوی که انگار هیچ مطالعه ژئوتکنیکی در محل تونل ها صورت نگرفته است. همچنین دولت های مختلف از سیاست واحدی برای مدیریت این پروژه استفاده نکرده‌اند. این در صورتی است که منطقا پروژه های عمرانی استراتژیک حداقل نباید درگیر کشمکش های سیاسی و جناحی شوند. 4- مقایسه با جهان -آزادراه چهارضلع طلایی در هند به طول 5846 کیلومتر در عرض 11 سال با هزینه 600 میلیارد روپیه ساخته شده است. -آزادراه ترانس کانادا به طول 7821 کیلومتر در عرض21 سال با هزینه 1 میلیارد دلار ساخته شده است. -آزادراه بین ایالتی l90 در آمریکا به طول 4987 کیلومتر و در طول 35 سال ساخته شده است. 5-نتیجه گیری  با مقایسه هزینه و زمان پروژه های نام برده در جهان با پروژه آزادراه تهران- شمال می توان پی برد که هزینه این آزاد راه هزینه ‌مساوی یا بیشتر از آنها بوده است اما زمان آن حداقل  2 برابر بیشتر و طول آن بیش از 50 برابر کوتاه تر از پروژه های مشابه بین المللی است. به عبارت بهتر اگر قرار بود پروژه ترانس کانادا مشابه آزادراه تهران- شمال اجرا شود به 2000 سال زمان نیاز بود. همچنین در این مقاله به مساله کیفیت و جزئیات فنی ورود نکردیم که خود بحث مفصلی را می طلبد.


سایر خدمات و محصولات مرتبط با
پروفیل پرده تئودولیت دیوار گچی چراغ چمنی بیده کاشی و سرامیک افزودنی های بتن رنگ صنعتی مشاوره مصالح اجاق گاز کلید و پریز برق اضطراری قرنیز دیوار درب ضد سرقت سرامیک کف  سنگ گرانیت  ساخت بازار بلوک سقفی ست کابینت پنل تاسیسات شومینه های برقی دکوراسیون سقف سیستم های الکتریکی مصالح ساختمانی چتر ثبت محصولات کاغذ دیواری محافظ صورت  الکتروپمپ حمام دستگاه اینورتر  خط تراز لیزری دکوراسیون دیوار داربست تاسیسات تاسیسات مکانیکی سنگ معدنی ساخت_بازار سایبان رسوب زدا  پوشش های ساختمانی کوبیاکس شیر روشنایی آبنما پنل درب بازکن  دکوراسیون دیوار درب بازکن تصویری وافل  استخر و جکوزی تابلوی برق ایزوگام و آسفالت پوشش صنعتی سنگ تراورتن پیش ساخته کصالح بتن آماده تخفیف کارشناسی عایق های حرارتی کاشی و سرامیک چسب pvc کتیبه بتن شات کریت ماسک جوشکاری مشخصات فنی حفاظ بوته ای  پانل روکشدار pvc دفاتر طراحی و نظارت آبگرمکن گازی فرفورژه کارشناسی فوق روان کننده بتن قالب چراغ پارکی ساختبازار پکیج عایق حرارتی مسخصات فنی معماری آلاچیق بالابر آب بندها(واتر استاپ) پنل در مسالح ساختمان درب ضد سرقت  هود خاکبرداری گچ بری سقف مولد برق سیستم حفاظتی، دوربین مدار بسته پروفیل چند منظوره چسب پارکت زیر دوشی تزئینات فوق روان کننده بتن کاشی دیوار سیستم اعلام و اطفا حریق چساپوکسی بیده شیشه اتصالات فولاد گچ lwhgp shojlhkd متر لیزری کلید و پریز سنگ نما پانل اعلام حریق آدرس پذیر بلوک سیمانی عایق های رطوبتی آلاچیق پمپ بتن زمینی نمای چوبی  مصالح ساختمانی ایمنی سر قالب چسب کولر آبی روان کننده رنگ و پوشش صنعتی و حفاظتی شیرآلات بهداشتی  کولر اسپیلت پشم سنگ بچینگ ترانسفورماتور ساخت_بازار تاب چسب سنگ چسب سرامیک تصفیه هوا جی پی اس آجر ساختمان پنل در چراغ پارکی نمایشگاه ساختمان ملات آماده  کانکس عایق حرارتی کمپرسور مشعل دکوراسیون چسب بتن سیمان پرتلند آهکی بلوک دیواری سبک کلید سنگ مرمریت کولر آبی سقف کششی سنگ اسپیسر دوبل قیمت مصالح پله پیش ساخته جک درب بازکن  متر لیزری سیمان پرتلند اجاق گاز ساخت بازار آجر نما مصالح ساختمانی ضدیخ بتن ترانس جوش سنگ مرمریت مهندسین مشاور بلوک سیمانی هود رنگ ساختمانی نرده آلومینیومی سنگ گرانیت تجهیزات جی پی اس  شرکت های ساختمانی تخفیف ویزه سیمان سفید کابینت ترانسفورماتور کاشی فر شیشه تخفیف ویزه سنگ نما روان کننده مشخصات مصالح تاسیسات بلوک سبک نیمکت درب بازکن تصویری کالایاب رادیاتور سیمان جرثقیل تاسیسات چسب سیلیکون  چراغ چمنی  گروت اپوکسی پرده کرکره مشخصات فنی توری مرغی  درب داخلی ساندویچ پنل چسب بتن  تاسیسات دفاتر طرای و نظارت تصفیه آب مصالح عمده فروش ساختمان ملات ساز درب و کرکره اتوماتیک تابلو برق مصالح ساختمانی خانه پیش ساخته مرمریت فلاورباکس لوله پی وی سی پوکه معدنی فن کوئل مضالح وسایل بازی آلومینیومی نمای فلزی  سشنافذشظشق دیوارپوش  روشنایی و نورپردازی سیمان الکترو پمپ ماشین آلات لوله پی وی سی و پلی پروپیلن روشوئی ساخت و ساز تاسیسات تزئینات دستگاه های نظافت صنعتی KWC واترجت سازه فضائی دوربین مدار بسته صنعتی درب ضد سرقت سقف کششی چسب چوبی آبنما sakhtbazar برق اضطراری آژیر تیرچه تاسیسات سرمایشی آجر نسوز صخره ای پانل دوش کانکس پله پیش ساخته کاغذ سازه فلزی ضدیخ بتن آبگرمکن مصالح ساختمون کولر اسپیلت  مصالح ساختمانی  می باشد.
قیمت درب ضد سرقت ایرانی-قیمت درب ضد سرقت ترکیه ای-درب ضد سرقت قیمت تومان-درب ضد سرقت ارزان-قیمت درب hdf-درب hdfچیست-درب hpl-درب mdf-درب اچ دی اف-درب ملامینه-درب hdfبا روکش pvc-قیمت انواع درب چوبی-عکس پنجره فلزی-مدل درب آهنی ورودی ساختمان-طرح پنجره فلزی-پنجره فلزی ساختمان-مدل پنجره ساختمان-طرح پنجره ساختمان


  

وب سایت ساخت بازار مرجع مصالح و خدمات ساختمانی مانند سنگ  آتش نشانی بازار ضدیخ بتن اسپیسر مقالات ساختمان ساخت بازار دستگاه اینورتر  خدمات تخصصی استخر و جکوزی کتیبه تصفیه هوا سیستم حفاظتی ایمنی سر جارو برقی ماشین آلات تراز لیزری عایق حرارتی کمپرسور سقف کششی چسب فوری  کلاه ایمنی shoj fhchv سیمان پرتلند آهکی حفاظ بوته ای بالابر آسانسوری بالابر آسانسوری گروت ها درب بازکن تصویری تیرچه ساخت_بازار محافظ شنوائی کولر آبی ست کابینت چند منظوره رنگ صنعتی سیمان پوزولان خط تراز لیزری چسب بتن  توالت ایرانی دکینگ چوبی تیرچه  است.

این مقاله قصد دارد روند کلی طراحی پکیج دیواری را بیان کرده و به خریدار کمک کند تا اطلاعات کلی در خصوص انتخاب پکیج مورد نیاز ساختمان را بدست آورد. هم چنین به خریدار این دانش را می دهد که با توجه به محل ساختمان و شرایط کارکرد پکیج و خروجی های مورد نیاز، با دید روشن بهترین پکیج را از لحاظ قابلیتی و لحاظ مسایل اقتصادی و عمر مناسب پکیج انتخاب کند. انتخاب مشعل پکیج دیواری در طراحی و انتخاب مشعل به کار رفته در پکیج، فاکتورهای متراژ ساختمان، حداقل دمای هوا، حداکثر دمای آب، دمای آب ورودی، جنس دیوارها و کف و سقف و همچنین میزان مصرف آب گرم موثر است. در جداول استاندارد تهیه شده توسط سازمان های مسئول و همچنین تحقیقات آکادمیک، نرخ گرمای تلف شده و مصرف شده در ساختمان بدست می آید، و با توجه به این نرخ، میزان گرمای مورد نیاز جهت تولید در پکیج دیواری به دست می آید.  ابعاد لوله های گاز رسانی به ساختمان ها معمولا طوری است که بتواند تمام گاز مصرفی یک ساختمان را با توجه به استانداردهای شرکت گاز تامین کند. بنابراین انتخاب مشعل پکیج دیواری فقط به فاکتورهای ذکر شده در بالا وابسته است و معمولا مشکلی از لحاظ تامین گاز مصرفی وجود ندارد. تعیین مشخصات لوله های مبدل گرمایی پکیج دیواری برای انتخاب جنس لوله مناسب و همچنین طول لوله موجود در پکیج دیواری، فاکتورهایی مانند ضریب انتقال حرارت لوله ها، نرخ گرمای مصرفی ساختمان و نرخ مصرف آب گرم و دمای آب ورودی مورد بررسی قرار می گیرد. فاکتور مهم دیگری که در مشخصات لوله ها موثر است، نوع مبدل حرارتی به کار رفته در پکیج دیواری است. به این صورت که اگر مبدل از نوع مستقیم باشد ضریب انتقال حرارت بالاتر بوده و عمل گرم شدن سریع تر اتفاق می افتد. این روش اشکالاتی از قبیل خوردگی و رسوب گرفتگی و وجود نوسان در آب گرم مصرفی را دارد. در صورتی که مبدل به صورت غیر مستقیم باشد، انتقال حرارت به صورت دو مرحله ای صورت می گیرد. به این معنی که اب موجود در جداره اول توسط شعله گرم شده و در ادامه با انتقال حرارت بین لایه اول و لایه داخلی، آب گرم مصرفی گرم می شود. آب گرم مورد نیاز گرمایش ساختمان یه طور مستقیم توسط شعله گرم می شود و آب گرم بهداشتی توسط مبدل دولایه یا مبدل صفحه ای گرم می شود. در واقع مکان هایی که آب مورد مصرف آنها رسوب بالایی دارد بهتر است از پکیج گرمایی با دو مبدل استفاده کنند. تا رسوب گیری لوله های پکیج در مدت زمان طولانی تری رخ دهد. و مکانهایی که املاح آب مصرفی شان کم است انتخاب بهتر، پکیج تک مبدل است. با توجه به قطر لوله، دبی مورد مصرف، نرخ گرمای مورد نیاز، و نوع مبدل به کار رفته در پکیج، ضریب انتقال حرارت کلی(که با توجه به جنس لوله و ضخامت جدار لوله و فیلم رسوب و فیلم هوا و فیلم آب تعیین می شود)، و با توجه به روابط انتقال حرارت در هدایت و جابجایی و تابش می توان طول لوله مورد نیاز بدست می آید. انتخاب شرایط دودکش و خروج دود پکیج گرمایی پکیج های گرمایش به دو نوع فن دار و بدون فن دسته بندی می شوند. در انتخاب سیستم خروج دود پکیج عوامل زیر موثر است: 1-    محل نصب پکیج شامل نصب داخل یا خارج ساختمان 2-    قطر لوله به کار رفته برای دودکش 3-    متراژ ساختمان 4-    نوع لوله کشی دودکش در صورتی که پکیج در تراس نصب شود مطابق قانون باید از پکیج های فن دار استفاده شود. در ساختمان هایی که فضای کافی برای دودکش پکیج وجود ندارد یا در نظر گرفته نشده است و یا لوله دودکش ارتفاع کمی دارد،  به علت مقاومت لوله دودکش در برابر حرکت دود و کاهش اختلاف فشار ناشی از اختلاف دما و فشار محیط و دود، خروج دود با مشکل مواجه می شود. در واقع با کمتر شدن قطر لوله دودکش و کاهش ارتفاع لوله مقاومت در برابر خروج دود افزایش یافته و دود به سختی و با دبی کمتری خارج می شود. این مسئله منجر به نشت دود در ساختمان شده و خطرات زیادی را برای ساکنین به وجود می  آورد. بنا براین مطابق با قانون برای ساختمان هایی که قطر لوله دود کش به کار گرفته شده برای آنها از 15 سانتیمتر کمتر باشد و یا اختلاف ارتفاع خروجی دودکش و پکیج کمتر از چهار متر باشد، بایستی از پکیج های فن دار استفاده شود. در ساختمان هایی که متراژ پایینی دارند به علت مصرف شدن هوای داخل خانه توسط مشعل پکیج، نیاز است که هوای مورد نیاز پکیج از خارج و توسط لوله دودکش دوجداره تامین شود. در این حالت به علت سریعتر سرد شدن دود به علت انتقال حرارت با هوای آزاد و در نتیجه خروج آهسته تر دود، و همچنین نیاز به مکش برای ورود هوا از بیرون به داخل، نیاز به نیروی یک فن دمنده است. در این حالت باید مطابق قوانین برای واحدهای با متراژ کمتر 60 متر از دودکش دوجداره و پکیج فن دار استفاده شود. در ساختمان هایی که به هر علت مکش لوله دودکش کم باشد باید از پکیج فن دار استفاده شود. این علت ها می توانند وجود پیچ های زیاد در مسیر دودکش، همچنین کم بودن قطر لوله و یا نشتی های دودکش و ... باشند. در این حالت بایستی برای تسهیل فرآیند خروج دود از نیروی فن دمنده کمک گرفته شود و فلذا برای چنین واحدهایی استفاده از پکیج فن دار توصیه می شود. انتخاب پمپ پکیج دیواری برای انتخاب توان مورد نیاز برای پمپ به کار رفته در پکیج فاکتورهایی مانند نوع سیستم گرمایش ساختمان و میزان افت فشار موجود در لوله ها موثر است. در صورتی که طول لوله های به کار رفته و همچنین زانوها و چندراهی های به کار رفته در سیستم گرمایش افزایش یابد و یا قطر لوله کاهش یابد، به پمپ آب با ارتفاع هد بالاتری نیاز است. همچنین در صورت استفاده از گرمایش از کف و استفاده از فن کویل افت فشار افزایش یافته و ارتفاع هد مورد نیاز افزایش می یابد. اندازه گیری تخمینی افت فشار در سیستم گرمایش بر عهده مجری است که با توجه به روابط مهندسی مکانیک سیالات و استانداردهای موجود در مراجع و کتب تاسیسات تعیین می شود. تیم تحقیقاتی ساخت بازار


سایر خدمات و محصولات مرتبط با
چتر کفپوش بتنی مشعل اجاق گاز لامپ شمعی اسپیسر دوبل آجر نسوز  پمپ بتن پلی اتیلن لوله  فریم در مصالح ساختمانی سیم فلاورباکس گروت بتن کلینیک ساختمانی شیرآلات بهداشتی  واترجت درب داخلی چراغ پارکی حفاظ های امنیتی سنگ تراورتن ساخت بازار پشم سنگ سشناف ذشظشق پوکه معدنی توتال  کاغذ دیواری بازار pvc فوق روان کننده بتن روشنایی و نورپردازی کف پوش رزینی درب ضد سرقت  تابلو برق کاشی و سرامیک KWC اتصالات دستگاه های برقی سرامیک کف واش بتن عایق های رطوبتی قرنیز دیوار پوکه معدنی مضالح ساخت بازار بنائی واش بتن ساخت ساخت و ساز قالب سیم و کابل محافظ صورت  پمپ بتن هوایی شیشه دیوار گچی شیر تاورکرین کابین دوش کاشی جرثقیل تاسیسات گرمایشی رادیاتور پمپ بتن عایق های رطوبتی مرجع اطلاعات کاشی و سرامیک تامین تدارکات کابینت فریم در توالت ایرانی تخفیف بتن شات کریت واش بتن سنگ تراورتن چراغ پارکی سیمان پرتلند آهکی سنگ گرانیت sakhtkala چوب سیمان سفید لامپ شمعی فرآورده های بتنی مشاوره مصالح چراغ چمنی تایل سقف بچینگ کف شو دکوراسیون کوبیاکس بانک اطلاعاتی شرکت های مصالح ساختمانی درب بازکن تصویری پله پیش ساخته املاک تیرچه تابلوی برق سنگ ثبت محصولات پنل برق اضطراری سیمان پرتلند پوزولانی تاسیسات سازه فلزی بتن آماده مولد برق فلاورباکس نمایشگاه ساختمان تصفیه هوا روشوئی کلید آسانسور فلاورباکس سازه های فضائی جدول بتنی لامپ مسخصات فنی اپکسی بلوک سقفی سنگ درب ضد سرقت دیگ تامین کنندگان خاکبرداری تاسیسات مکانیکی ضدیخ بتن سیویل مسالح تاسیسات اجاق گاز تصفیه هوا توری مرغی تابشی هواساز پنل درب بازکن  وان و جکوزی نرده آلومینیومی وسایل بازی کودکان  بتن آماده تئودولیت  سنگ آبنما ساخت و ساز رادیاتور پارکت لمینت آبگرمکن برقی پیش ساخته سیم پانل روکشدار pvc تجهیزات عایق های حرارتی مصالح ساختمانی

پانل آجر سفید-بلوک-سقفی-آجر-سفید-تیغه دیواری-آجرنما-پانل-بلوک-تیغه سفالی-سفال بدون شوره-سفال مقاوم-سفال ارزان-ابعاد آجر-قیمت انواع آجر-آجر بهمنی-انواع آجر نما-آجر قزاقی-آجر فشاری-آجر فشاری چیست-آجر بهمنی چیست-آجر بهمنی یزد-سفال تیغه-آجر گری-وزن آجر فشاری-قیمت آجر بهمنی-آجرسفال تبریز-آجر سفال اصفهان-آجر سفال یزد-آجر سفال تهران


  

وب سایت ساخت بازار مرجع مصالح و خدمات ساختمانی مانند سنگ  آتش نشانی بازار ضدیخ بتن اسپیسر مقالات ساختمان ساخت بازار دستگاه اینورتر  خدمات تخصصی استخر و جکوزی کتیبه تصفیه هوا سیستم حفاظتی ایمنی سر جارو برقی ماشین آلات تراز لیزری عایق حرارتی کمپرسور سقف کششی چسب فوری  کلاه ایمنی shoj fhchv سیمان پرتلند آهکی حفاظ بوته ای بالابر آسانسوری بالابر آسانسوری گروت ها درب بازکن تصویری تیرچه ساخت_بازار محافظ شنوائی کولر آبی ست کابینت چند منظوره رنگ صنعتی سیمان پوزولان خط تراز لیزری چسب بتن  توالت ایرانی دکینگ چوبی تیرچه  است.

این مقاله قصد دارد روند کلی طراحی پکیج دیواری را بیان کرده و به خریدار کمک کند تا اطلاعات کلی در خصوص انتخاب پکیج مورد نیاز ساختمان را بدست آورد. هم چنین به خریدار این دانش را می دهد که با توجه به محل ساختمان و شرایط کارکرد پکیج و خروجی های مورد نیاز، با دید روشن بهترین پکیج را از لحاظ قابلیتی و لحاظ مسایل اقتصادی و عمر مناسب پکیج انتخاب کند. انتخاب مشعل پکیج دیواری در طراحی و انتخاب مشعل به کار رفته در پکیج، فاکتورهای متراژ ساختمان، حداقل دمای هوا، حداکثر دمای آب، دمای آب ورودی، جنس دیوارها و کف و سقف و همچنین میزان مصرف آب گرم موثر است. در جداول استاندارد تهیه شده توسط سازمان های مسئول و همچنین تحقیقات آکادمیک، نرخ گرمای تلف شده و مصرف شده در ساختمان بدست می آید، و با توجه به این نرخ، میزان گرمای مورد نیاز جهت تولید در پکیج دیواری به دست می آید.  ابعاد لوله های گاز رسانی به ساختمان ها معمولا طوری است که بتواند تمام گاز مصرفی یک ساختمان را با توجه به استانداردهای شرکت گاز تامین کند. بنابراین انتخاب مشعل پکیج دیواری فقط به فاکتورهای ذکر شده در بالا وابسته است و معمولا مشکلی از لحاظ تامین گاز مصرفی وجود ندارد. تعیین مشخصات لوله های مبدل گرمایی پکیج دیواری برای انتخاب جنس لوله مناسب و همچنین طول لوله موجود در پکیج دیواری، فاکتورهایی مانند ضریب انتقال حرارت لوله ها، نرخ گرمای مصرفی ساختمان و نرخ مصرف آب گرم و دمای آب ورودی مورد بررسی قرار می گیرد. فاکتور مهم دیگری که در مشخصات لوله ها موثر است، نوع مبدل حرارتی به کار رفته در پکیج دیواری است. به این صورت که اگر مبدل از نوع مستقیم باشد ضریب انتقال حرارت بالاتر بوده و عمل گرم شدن سریع تر اتفاق می افتد. این روش اشکالاتی از قبیل خوردگی و رسوب گرفتگی و وجود نوسان در آب گرم مصرفی را دارد. در صورتی که مبدل به صورت غیر مستقیم باشد، انتقال حرارت به صورت دو مرحله ای صورت می گیرد. به این معنی که اب موجود در جداره اول توسط شعله گرم شده و در ادامه با انتقال حرارت بین لایه اول و لایه داخلی، آب گرم مصرفی گرم می شود. آب گرم مورد نیاز گرمایش ساختمان یه طور مستقیم توسط شعله گرم می شود و آب گرم بهداشتی توسط مبدل دولایه یا مبدل صفحه ای گرم می شود. در واقع مکان هایی که آب مورد مصرف آنها رسوب بالایی دارد بهتر است از پکیج گرمایی با دو مبدل استفاده کنند. تا رسوب گیری لوله های پکیج در مدت زمان طولانی تری رخ دهد. و مکانهایی که املاح آب مصرفی شان کم است انتخاب بهتر، پکیج تک مبدل است. با توجه به قطر لوله، دبی مورد مصرف، نرخ گرمای مورد نیاز، و نوع مبدل به کار رفته در پکیج، ضریب انتقال حرارت کلی(که با توجه به جنس لوله و ضخامت جدار لوله و فیلم رسوب و فیلم هوا و فیلم آب تعیین می شود)، و با توجه به روابط انتقال حرارت در هدایت و جابجایی و تابش می توان طول لوله مورد نیاز بدست می آید. انتخاب شرایط دودکش و خروج دود پکیج گرمایی پکیج های گرمایش به دو نوع فن دار و بدون فن دسته بندی می شوند. در انتخاب سیستم خروج دود پکیج عوامل زیر موثر است: 1-    محل نصب پکیج شامل نصب داخل یا خارج ساختمان 2-    قطر لوله به کار رفته برای دودکش 3-    متراژ ساختمان 4-    نوع لوله کشی دودکش در صورتی که پکیج در تراس نصب شود مطابق قانون باید از پکیج های فن دار استفاده شود. در ساختمان هایی که فضای کافی برای دودکش پکیج وجود ندارد یا در نظر گرفته نشده است و یا لوله دودکش ارتفاع کمی دارد،  به علت مقاومت لوله دودکش در برابر حرکت دود و کاهش اختلاف فشار ناشی از اختلاف دما و فشار محیط و دود، خروج دود با مشکل مواجه می شود. در واقع با کمتر شدن قطر لوله دودکش و کاهش ارتفاع لوله مقاومت در برابر خروج دود افزایش یافته و دود به سختی و با دبی کمتری خارج می شود. این مسئله منجر به نشت دود در ساختمان شده و خطرات زیادی را برای ساکنین به وجود می  آورد. بنا براین مطابق با قانون برای ساختمان هایی که قطر لوله دود کش به کار گرفته شده برای آنها از 15 سانتیمتر کمتر باشد و یا اختلاف ارتفاع خروجی دودکش و پکیج کمتر از چهار متر باشد، بایستی از پکیج های فن دار استفاده شود. در ساختمان هایی که متراژ پایینی دارند به علت مصرف شدن هوای داخل خانه توسط مشعل پکیج، نیاز است که هوای مورد نیاز پکیج از خارج و توسط لوله دودکش دوجداره تامین شود. در این حالت به علت سریعتر سرد شدن دود به علت انتقال حرارت با هوای آزاد و در نتیجه خروج آهسته تر دود، و همچنین نیاز به مکش برای ورود هوا از بیرون به داخل، نیاز به نیروی یک فن دمنده است. در این حالت باید مطابق قوانین برای واحدهای با متراژ کمتر 60 متر از دودکش دوجداره و پکیج فن دار استفاده شود. در ساختمان هایی که به هر علت مکش لوله دودکش کم باشد باید از پکیج فن دار استفاده شود. این علت ها می توانند وجود پیچ های زیاد در مسیر دودکش، همچنین کم بودن قطر لوله و یا نشتی های دودکش و ... باشند. در این حالت بایستی برای تسهیل فرآیند خروج دود از نیروی فن دمنده کمک گرفته شود و فلذا برای چنین واحدهایی استفاده از پکیج فن دار توصیه می شود. انتخاب پمپ پکیج دیواری برای انتخاب توان مورد نیاز برای پمپ به کار رفته در پکیج فاکتورهایی مانند نوع سیستم گرمایش ساختمان و میزان افت فشار موجود در لوله ها موثر است. در صورتی که طول لوله های به کار رفته و همچنین زانوها و چندراهی های به کار رفته در سیستم گرمایش افزایش یابد و یا قطر لوله کاهش یابد، به پمپ آب با ارتفاع هد بالاتری نیاز است. همچنین در صورت استفاده از گرمایش از کف و استفاده از فن کویل افت فشار افزایش یافته و ارتفاع هد مورد نیاز افزایش می یابد. اندازه گیری تخمینی افت فشار در سیستم گرمایش بر عهده مجری است که با توجه به روابط مهندسی مکانیک سیالات و استانداردهای موجود در مراجع و کتب تاسیسات تعیین می شود. تیم تحقیقاتی ساخت بازار


سایر خدمات و محصولات مرتبط با
چتر کفپوش بتنی مشعل اجاق گاز لامپ شمعی اسپیسر دوبل آجر نسوز  پمپ بتن پلی اتیلن لوله  فریم در مصالح ساختمانی سیم فلاورباکس گروت بتن کلینیک ساختمانی شیرآلات بهداشتی  واترجت درب داخلی چراغ پارکی حفاظ های امنیتی سنگ تراورتن ساخت بازار پشم سنگ سشناف ذشظشق پوکه معدنی توتال  کاغذ دیواری بازار pvc فوق روان کننده بتن روشنایی و نورپردازی کف پوش رزینی درب ضد سرقت  تابلو برق کاشی و سرامیک KWC اتصالات دستگاه های برقی سرامیک کف واش بتن عایق های رطوبتی قرنیز دیوار پوکه معدنی مضالح ساخت بازار بنائی واش بتن ساخت ساخت و ساز قالب سیم و کابل محافظ صورت  پمپ بتن هوایی شیشه دیوار گچی شیر تاورکرین کابین دوش کاشی جرثقیل تاسیسات گرمایشی رادیاتور پمپ بتن عایق های رطوبتی مرجع اطلاعات کاشی و سرامیک تامین تدارکات کابینت فریم در توالت ایرانی تخفیف بتن شات کریت واش بتن سنگ تراورتن چراغ پارکی سیمان پرتلند آهکی سنگ گرانیت sakhtkala چوب سیمان سفید لامپ شمعی فرآورده های بتنی مشاوره مصالح چراغ چمنی تایل سقف بچینگ کف شو دکوراسیون کوبیاکس بانک اطلاعاتی شرکت های مصالح ساختمانی درب بازکن تصویری پله پیش ساخته املاک تیرچه تابلوی برق سنگ ثبت محصولات پنل برق اضطراری سیمان پرتلند پوزولانی تاسیسات سازه فلزی بتن آماده مولد برق فلاورباکس نمایشگاه ساختمان تصفیه هوا روشوئی کلید آسانسور فلاورباکس سازه های فضائی جدول بتنی لامپ مسخصات فنی اپکسی بلوک سقفی سنگ درب ضد سرقت دیگ تامین کنندگان خاکبرداری تاسیسات مکانیکی ضدیخ بتن سیویل مسالح تاسیسات اجاق گاز تصفیه هوا توری مرغی تابشی هواساز پنل درب بازکن  وان و جکوزی نرده آلومینیومی

اجرای بتن سخت-بتن سخت صنعتی-کفسازی صنعتی-بتن ریزی کف سوله-بتن رنگی- قالب-قالب بتن-جک سقفی-داربست مدولار-داربست مثلثی-داربست چکشی-تجهیزات قالب-قالب های فلزی بتن-جک سقفی-داربست مدولار-قالب بندی-اسپیسر-واتر استاپ-متعلقات قالبندی-جک- مدولار-قیمت قالب-قیمت جک-قیمت مدولار-قیمت داربست-قالب بندی


  

وب سایت ساخت بازار مرجع مصالح و خدمات ساختمانی مانند سنگ  آتش نشانی بازار ضدیخ بتن اسپیسر مقالات ساختمان ساخت بازار دستگاه اینورتر  خدمات تخصصی استخر و جکوزی کتیبه تصفیه هوا سیستم حفاظتی ایمنی سر جارو برقی ماشین آلات تراز لیزری عایق حرارتی کمپرسور سقف کششی چسب فوری  کلاه ایمنی shoj fhchv سیمان پرتلند آهکی حفاظ بوته ای بالابر آسانسوری بالابر آسانسوری گروت ها درب بازکن تصویری تیرچه ساخت_بازار محافظ شنوائی کولر آبی ست کابینت چند منظوره رنگ صنعتی سیمان پوزولان خط تراز لیزری چسب بتن  توالت ایرانی دکینگ چوبی تیرچه  است.

این مقاله قصد دارد روند کلی طراحی پکیج دیواری را بیان کرده و به خریدار کمک کند تا اطلاعات کلی در خصوص انتخاب پکیج مورد نیاز ساختمان را بدست آورد. هم چنین به خریدار این دانش را می دهد که با توجه به محل ساختمان و شرایط کارکرد پکیج و خروجی های مورد نیاز، با دید روشن بهترین پکیج را از لحاظ قابلیتی و لحاظ مسایل اقتصادی و عمر مناسب پکیج انتخاب کند. انتخاب مشعل پکیج دیواری در طراحی و انتخاب مشعل به کار رفته در پکیج، فاکتورهای متراژ ساختمان، حداقل دمای هوا، حداکثر دمای آب، دمای آب ورودی، جنس دیوارها و کف و سقف و همچنین میزان مصرف آب گرم موثر است. در جداول استاندارد تهیه شده توسط سازمان های مسئول و همچنین تحقیقات آکادمیک، نرخ گرمای تلف شده و مصرف شده در ساختمان بدست می آید، و با توجه به این نرخ، میزان گرمای مورد نیاز جهت تولید در پکیج دیواری به دست می آید.  ابعاد لوله های گاز رسانی به ساختمان ها معمولا طوری است که بتواند تمام گاز مصرفی یک ساختمان را با توجه به استانداردهای شرکت گاز تامین کند. بنابراین انتخاب مشعل پکیج دیواری فقط به فاکتورهای ذکر شده در بالا وابسته است و معمولا مشکلی از لحاظ تامین گاز مصرفی وجود ندارد. تعیین مشخصات لوله های مبدل گرمایی پکیج دیواری برای انتخاب جنس لوله مناسب و همچنین طول لوله موجود در پکیج دیواری، فاکتورهایی مانند ضریب انتقال حرارت لوله ها، نرخ گرمای مصرفی ساختمان و نرخ مصرف آب گرم و دمای آب ورودی مورد بررسی قرار می گیرد. فاکتور مهم دیگری که در مشخصات لوله ها موثر است، نوع مبدل حرارتی به کار رفته در پکیج دیواری است. به این صورت که اگر مبدل از نوع مستقیم باشد ضریب انتقال حرارت بالاتر بوده و عمل گرم شدن سریع تر اتفاق می افتد. این روش اشکالاتی از قبیل خوردگی و رسوب گرفتگی و وجود نوسان در آب گرم مصرفی را دارد. در صورتی که مبدل به صورت غیر مستقیم باشد، انتقال حرارت به صورت دو مرحله ای صورت می گیرد. به این معنی که اب موجود در جداره اول توسط شعله گرم شده و در ادامه با انتقال حرارت بین لایه اول و لایه داخلی، آب گرم مصرفی گرم می شود. آب گرم مورد نیاز گرمایش ساختمان یه طور مستقیم توسط شعله گرم می شود و آب گرم بهداشتی توسط مبدل دولایه یا مبدل صفحه ای گرم می شود. در واقع مکان هایی که آب مورد مصرف آنها رسوب بالایی دارد بهتر است از پکیج گرمایی با دو مبدل استفاده کنند. تا رسوب گیری لوله های پکیج در مدت زمان طولانی تری رخ دهد. و مکانهایی که املاح آب مصرفی شان کم است انتخاب بهتر، پکیج تک مبدل است. با توجه به قطر لوله، دبی مورد مصرف، نرخ گرمای مورد نیاز، و نوع مبدل به کار رفته در پکیج، ضریب انتقال حرارت کلی(که با توجه به جنس لوله و ضخامت جدار لوله و فیلم رسوب و فیلم هوا و فیلم آب تعیین می شود)، و با توجه به روابط انتقال حرارت در هدایت و جابجایی و تابش می توان طول لوله مورد نیاز بدست می آید. انتخاب شرایط دودکش و خروج دود پکیج گرمایی پکیج های گرمایش به دو نوع فن دار و بدون فن دسته بندی می شوند. در انتخاب سیستم خروج دود پکیج عوامل زیر موثر است: 1-    محل نصب پکیج شامل نصب داخل یا خارج ساختمان 2-    قطر لوله به کار رفته برای دودکش 3-    متراژ ساختمان 4-    نوع لوله کشی دودکش در صورتی که پکیج در تراس نصب شود مطابق قانون باید از پکیج های فن دار استفاده شود. در ساختمان هایی که فضای کافی برای دودکش پکیج وجود ندارد یا در نظر گرفته نشده است و یا لوله دودکش ارتفاع کمی دارد،  به علت مقاومت لوله دودکش در برابر حرکت دود و کاهش اختلاف فشار ناشی از اختلاف دما و فشار محیط و دود، خروج دود با مشکل مواجه می شود. در واقع با کمتر شدن قطر لوله دودکش و کاهش ارتفاع لوله مقاومت در برابر خروج دود افزایش یافته و دود به سختی و با دبی کمتری خارج می شود. این مسئله منجر به نشت دود در ساختمان شده و خطرات زیادی را برای ساکنین به وجود می  آورد. بنا براین مطابق با قانون برای ساختمان هایی که قطر لوله دود کش به کار گرفته شده برای آنها از 15 سانتیمتر کمتر باشد و یا اختلاف ارتفاع خروجی دودکش و پکیج کمتر از چهار متر باشد، بایستی از پکیج های فن دار استفاده شود. در ساختمان هایی که متراژ پایینی دارند به علت مصرف شدن هوای داخل خانه توسط مشعل پکیج، نیاز است که هوای مورد نیاز پکیج از خارج و توسط لوله دودکش دوجداره تامین شود. در این حالت به علت سریعتر سرد شدن دود به علت انتقال حرارت با هوای آزاد و در نتیجه خروج آهسته تر دود، و همچنین نیاز به مکش برای ورود هوا از بیرون به داخل، نیاز به نیروی یک فن دمنده است. در این حالت باید مطابق قوانین برای واحدهای با متراژ کمتر 60 متر از دودکش دوجداره و پکیج فن دار استفاده شود. در ساختمان هایی که به هر علت مکش لوله دودکش کم باشد باید از پکیج فن دار استفاده شود. این علت ها می توانند وجود پیچ های زیاد در مسیر دودکش، همچنین کم بودن قطر لوله و یا نشتی های دودکش و ... باشند. در این حالت بایستی برای تسهیل فرآیند خروج دود از نیروی فن دمنده کمک گرفته شود و فلذا برای چنین واحدهایی استفاده از پکیج فن دار توصیه می شود. انتخاب پمپ پکیج دیواری برای انتخاب توان مورد نیاز برای پمپ به کار رفته در پکیج فاکتورهایی مانند نوع سیستم گرمایش ساختمان و میزان افت فشار موجود در لوله ها موثر است. در صورتی که طول لوله های به کار رفته و همچنین زانوها و چندراهی های به کار رفته در سیستم گرمایش افزایش یابد و یا قطر لوله کاهش یابد، به پمپ آب با ارتفاع هد بالاتری نیاز است. همچنین در صورت استفاده از گرمایش از کف و استفاده از فن کویل افت فشار افزایش یافته و ارتفاع هد مورد نیاز افزایش می یابد. اندازه گیری تخمینی افت فشار در سیستم گرمایش بر عهده مجری است که با توجه به روابط مهندسی مکانیک سیالات و استانداردهای موجود در مراجع و کتب تاسیسات تعیین می شود. تیم تحقیقاتی ساخت بازار


سایر خدمات و محصولات مرتبط با
چتر کفپوش بتنی مشعل اجاق گاز لامپ شمعی اسپیسر دوبل آجر نسوز  پمپ بتن پلی اتیلن لوله  فریم در مصالح ساختمانی سیم فلاورباکس گروت بتن کلینیک ساختمانی شیرآلات بهداشتی  واترجت درب داخلی چراغ پارکی حفاظ های امنیتی سنگ تراورتن ساخت بازار پشم سنگ سشناف ذشظشق پوکه معدنی توتال  کاغذ دیواری بازار pvc فوق روان کننده بتن روشنایی و نورپردازی کف پوش رزینی درب ضد سرقت  تابلو برق کاشی و سرامیک KWC اتصالات دستگاه های برقی سرامیک کف واش بتن عایق های رطوبتی قرنیز دیوار پوکه معدنی مضالح ساخت بازار بنائی واش بتن ساخت ساخت و ساز قالب سیم و کابل محافظ صورت  پمپ بتن هوایی شیشه دیوار گچی شیر تاورکرین کابین دوش کاشی جرثقیل تاسیسات گرمایشی رادیاتور پمپ بتن عایق های رطوبتی مرجع اطلاعات کاشی و سرامیک تامین تدارکات کابینت فریم در توالت ایرانی تخفیف بتن شات کریت واش بتن سنگ تراورتن چراغ پارکی سیمان پرتلند آهکی سنگ گرانیت sakhtkala چوب سیمان سفید لامپ شمعی فرآورده های بتنی مشاوره مصالح چراغ چمنی تایل سقف بچینگ کف شو دکوراسیون کوبیاکس بانک اطلاعاتی شرکت های مصالح ساختمانی درب بازکن تصویری پله پیش ساخته املاک تیرچه تابلوی برق سنگ ثبت محصولات پنل برق اضطراری سیمان پرتلند پوزولانی تاسیسات سازه فلزی بتن آماده مولد برق فلاورباکس نمایشگاه ساختمان تصفیه هوا روشوئی کلید آسانسور فلاورباکس سازه های فضائی جدول بتنی لامپ مسخصات فنی اپکسی بلوک سقفی سنگ درب ضد سرقت دیگ تامین کنندگان خاکبرداری تاسیسات مکانیکی ضدیخ بتن سیویل مسالح تاسیسات اجاق گاز تصفیه هوا توری مرغی تابشی هواساز پنل درب بازکن  وان و جکوزی نرده آلومینیومی وسایل بازی کودکان  بتن آماده تئودولیت  سنگ آبنما ساخت و ساز رادیاتور پارکت لمینت آبگرمکن برقی پیش ساخته سیم پانل روکشدار pvc تجهیزات عایق های حرارتی مصالح ساختمانی

دستگاه شاتکریت چیست-دستگاه ملات پاش-دستگاه ملات پاش دستی-روان کننده بتن-روان کننده بتن چیست-بتن خوب-بتن درجه یک-بتن ریزی در هوای سرد-بتن خوب چه بتنی است-وزن مخصوص بتن-زود گیر بتن-دیر گیر بتن-زود گیر بتن چیست-دیر گیر بتن چیست-کاربرد زود گیر بتن-کاربرد دیر گیر بتن-ترمیم کننده بتن-ترمیم کننده بتن چیست-انواع افزودنی های بتن-افزودنی های بتن چیست-بتن هواساز-هواساز بتن-حباب زای بتن- حباب زای بتن چیست-بتن شاتکریت


  

وب سایت ساخت بازار مرجع مصالح و خدمات ساختمانی مانند سنگ  آتش نشانی بازار ضدیخ بتن اسپیسر مقالات ساختمان ساخت بازار دستگاه اینورتر  خدمات تخصصی استخر و جکوزی کتیبه تصفیه هوا سیستم حفاظتی ایمنی سر جارو برقی ماشین آلات تراز لیزری عایق حرارتی کمپرسور سقف کششی چسب فوری  کلاه ایمنی shoj fhchv سیمان پرتلند آهکی حفاظ بوته ای بالابر آسانسوری بالابر آسانسوری گروت ها درب بازکن تصویری تیرچه ساخت_بازار محافظ شنوائی کولر آبی ست کابینت چند منظوره رنگ صنعتی سیمان پوزولان خط تراز لیزری چسب بتن  توالت ایرانی دکینگ چوبی تیرچه  است.

این مقاله قصد دارد روند کلی طراحی پکیج دیواری را بیان کرده و به خریدار کمک کند تا اطلاعات کلی در خصوص انتخاب پکیج مورد نیاز ساختمان را بدست آورد. هم چنین به خریدار این دانش را می دهد که با توجه به محل ساختمان و شرایط کارکرد پکیج و خروجی های مورد نیاز، با دید روشن بهترین پکیج را از لحاظ قابلیتی و لحاظ مسایل اقتصادی و عمر مناسب پکیج انتخاب کند. انتخاب مشعل پکیج دیواری در طراحی و انتخاب مشعل به کار رفته در پکیج، فاکتورهای متراژ ساختمان، حداقل دمای هوا، حداکثر دمای آب، دمای آب ورودی، جنس دیوارها و کف و سقف و همچنین میزان مصرف آب گرم موثر است. در جداول استاندارد تهیه شده توسط سازمان های مسئول و همچنین تحقیقات آکادمیک، نرخ گرمای تلف شده و مصرف شده در ساختمان بدست می آید، و با توجه به این نرخ، میزان گرمای مورد نیاز جهت تولید در پکیج دیواری به دست می آید.  ابعاد لوله های گاز رسانی به ساختمان ها معمولا طوری است که بتواند تمام گاز مصرفی یک ساختمان را با توجه به استانداردهای شرکت گاز تامین کند. بنابراین انتخاب مشعل پکیج دیواری فقط به فاکتورهای ذکر شده در بالا وابسته است و معمولا مشکلی از لحاظ تامین گاز مصرفی وجود ندارد. تعیین مشخصات لوله های مبدل گرمایی پکیج دیواری برای انتخاب جنس لوله مناسب و همچنین طول لوله موجود در پکیج دیواری، فاکتورهایی مانند ضریب انتقال حرارت لوله ها، نرخ گرمای مصرفی ساختمان و نرخ مصرف آب گرم و دمای آب ورودی مورد بررسی قرار می گیرد. فاکتور مهم دیگری که در مشخصات لوله ها موثر است، نوع مبدل حرارتی به کار رفته در پکیج دیواری است. به این صورت که اگر مبدل از نوع مستقیم باشد ضریب انتقال حرارت بالاتر بوده و عمل گرم شدن سریع تر اتفاق می افتد. این روش اشکالاتی از قبیل خوردگی و رسوب گرفتگی و وجود نوسان در آب گرم مصرفی را دارد. در صورتی که مبدل به صورت غیر مستقیم باشد، انتقال حرارت به صورت دو مرحله ای صورت می گیرد. به این معنی که اب موجود در جداره اول توسط شعله گرم شده و در ادامه با انتقال حرارت بین لایه اول و لایه داخلی، آب گرم مصرفی گرم می شود. آب گرم مورد نیاز گرمایش ساختمان یه طور مستقیم توسط شعله گرم می شود و آب گرم بهداشتی توسط مبدل دولایه یا مبدل صفحه ای گرم می شود. در واقع مکان هایی که آب مورد مصرف آنها رسوب بالایی دارد بهتر است از پکیج گرمایی با دو مبدل استفاده کنند. تا رسوب گیری لوله های پکیج در مدت زمان طولانی تری رخ دهد. و مکانهایی که املاح آب مصرفی شان کم است انتخاب بهتر، پکیج تک مبدل است. با توجه به قطر لوله، دبی مورد مصرف، نرخ گرمای مورد نیاز، و نوع مبدل به کار رفته در پکیج، ضریب انتقال حرارت کلی(که با توجه به جنس لوله و ضخامت جدار لوله و فیلم رسوب و فیلم هوا و فیلم آب تعیین می شود)، و با توجه به روابط انتقال حرارت در هدایت و جابجایی و تابش می توان طول لوله مورد نیاز بدست می آید. انتخاب شرایط دودکش و خروج دود پکیج گرمایی پکیج های گرمایش به دو نوع فن دار و بدون فن دسته بندی می شوند. در انتخاب سیستم خروج دود پکیج عوامل زیر موثر است: 1-    محل نصب پکیج شامل نصب داخل یا خارج ساختمان 2-    قطر لوله به کار رفته برای دودکش 3-    متراژ ساختمان 4-    نوع لوله کشی دودکش در صورتی که پکیج در تراس نصب شود مطابق قانون باید از پکیج های فن دار استفاده شود. در ساختمان هایی که فضای کافی برای دودکش پکیج وجود ندارد یا در نظر گرفته نشده است و یا لوله دودکش ارتفاع کمی دارد،  به علت مقاومت لوله دودکش در برابر حرکت دود و کاهش اختلاف فشار ناشی از اختلاف دما و فشار محیط و دود، خروج دود با مشکل مواجه می شود. در واقع با کمتر شدن قطر لوله دودکش و کاهش ارتفاع لوله مقاومت در برابر خروج دود افزایش یافته و دود به سختی و با دبی کمتری خارج می شود. این مسئله منجر به نشت دود در ساختمان شده و خطرات زیادی را برای ساکنین به وجود می  آورد. بنا براین مطابق با قانون برای ساختمان هایی که قطر لوله دود کش به کار گرفته شده برای آنها از 15 سانتیمتر کمتر باشد و یا اختلاف ارتفاع خروجی دودکش و پکیج کمتر از چهار متر باشد، بایستی از پکیج های فن دار استفاده شود. در ساختمان هایی که متراژ پایینی دارند به علت مصرف شدن هوای داخل خانه توسط مشعل پکیج، نیاز است که هوای مورد نیاز پکیج از خارج و توسط لوله دودکش دوجداره تامین شود. در این حالت به علت سریعتر سرد شدن دود به علت انتقال حرارت با هوای آزاد و در نتیجه خروج آهسته تر دود، و همچنین نیاز به مکش برای ورود هوا از بیرون به داخل، نیاز به نیروی یک فن دمنده است. در این حالت باید مطابق قوانین برای واحدهای با متراژ کمتر 60 متر از دودکش دوجداره و پکیج فن دار استفاده شود. در ساختمان هایی که به هر علت مکش لوله دودکش کم باشد باید از پکیج فن دار استفاده شود. این علت ها می توانند وجود پیچ های زیاد در مسیر دودکش، همچنین کم بودن قطر لوله و یا نشتی های دودکش و ... باشند. در این حالت بایستی برای تسهیل فرآیند خروج دود از نیروی فن دمنده کمک گرفته شود و فلذا برای چنین واحدهایی استفاده از پکیج فن دار توصیه می شود. انتخاب پمپ پکیج دیواری برای انتخاب توان مورد نیاز برای پمپ به کار رفته در پکیج فاکتورهایی مانند نوع سیستم گرمایش ساختمان و میزان افت فشار موجود در لوله ها موثر است. در صورتی که طول لوله های به کار رفته و همچنین زانوها و چندراهی های به کار رفته در سیستم گرمایش افزایش یابد و یا قطر لوله کاهش یابد، به پمپ آب با ارتفاع هد بالاتری نیاز است. همچنین در صورت استفاده از گرمایش از کف و استفاده از فن کویل افت فشار افزایش یافته و ارتفاع هد مورد نیاز افزایش می یابد. اندازه گیری تخمینی افت فشار در سیستم گرمایش بر عهده مجری است که با توجه به روابط مهندسی مکانیک سیالات و استانداردهای موجود در مراجع و کتب تاسیسات تعیین می شود. تیم تحقیقاتی ساخت بازار


سایر خدمات و محصولات مرتبط با
چتر کفپوش بتنی مشعل اجاق گاز لامپ شمعی اسپیسر دوبل آجر نسوز  پمپ بتن پلی اتیلن لوله  فریم در مصالح ساختمانی سیم فلاورباکس گروت بتن کلینیک ساختمانی شیرآلات بهداشتی  واترجت درب داخلی چراغ پارکی حفاظ های امنیتی سنگ تراورتن ساخت بازار پشم سنگ سشناف ذشظشق پوکه معدنی توتال  کاغذ دیواری بازار pvc فوق روان کننده بتن روشنایی و نورپردازی کف پوش رزینی درب ضد سرقت  تابلو برق کاشی و سرامیک KWC اتصالات دستگاه های برقی سرامیک کف واش بتن عایق های رطوبتی قرنیز دیوار پوکه معدنی مضالح ساخت بازار بنائی واش بتن ساخت ساخت و ساز قالب سیم و کابل محافظ صورت  پمپ بتن هوایی شیشه دیوار گچی شیر تاورکرین کابین دوش کاشی جرثقیل تاسیسات گرمایشی رادیاتور پمپ بتن عایق های رطوبتی مرجع اطلاعات کاشی و سرامیک تامین تدارکات کابینت فریم در توالت ایرانی تخفیف بتن شات کریت واش بتن سنگ تراورتن چراغ پارکی سیمان پرتلند آهکی سنگ گرانیت sakhtkala چوب سیمان سفید لامپ شمعی فرآورده های بتنی مشاوره مصالح چراغ چمنی تایل سقف بچینگ کف شو دکوراسیون کوبیاکس بانک اطلاعاتی شرکت های مصالح ساختمانی درب بازکن تصویری پله پیش ساخته املاک تیرچه تابلوی برق سنگ ثبت محصولات پنل برق اضطراری سیمان پرتلند پوزولانی تاسیسات سازه فلزی بتن آماده مولد برق فلاورباکس نمایشگاه ساختمان تصفیه هوا روشوئی کلید آسانسور فلاورباکس سازه های فضائی جدول بتنی لامپ مسخصات فنی اپکسی بلوک سقفی سنگ درب ضد سرقت دیگ تامین کنندگان خاکبرداری تاسیسات مکانیکی ضدیخ بتن سیویل مسالح تاسیسات اجاق گاز تصفیه هوا توری مرغی تابشی هواساز پنل درب بازکن  وان و جکوزی نرده آلومینیومی وسایل بازی کودکان  بتن آماده تئودولیت  سنگ آبنما ساخت و ساز رادیاتور پارکت لمینت آبگرمکن برقی پیش ساخته سیم پانل روکشدار pvc تجهیزات عایق های حرارتی مصالح ساختمانی 
مقاله بتن سنگین-کاربرد بتن سنگین-بتن سنگین pdf-انواع بتن سنگین-بتن الیافی-انواع بتن الیافی-بتن الیافی فولادی-بتن الیافی pdf-طرح اختلاط بتن الیافی-مقاله بتن الیافی-قیمت الیاف بتن-فروش الیاف بتن-بتن الیافی چیست-نسبت آب به سیمان در بتن-انواع بتن-تاریخچه بتن-تحقیق در مورد بتن-بتن چیست-طرح اختلاط بتن مگر-تعریف بتن-بتون-نسبت شن و ماسه در بتن


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ